Restaurant under vandet

Europas første undervandsrestaurant i Norge | bobedre.dk

A restaurant five and a half meters below the surface in Norway, exposing you to the wonders beneath the sea.

Hvis middag ved vandet er romantisk – så må middag under vandet være ekstra romantisk

Gourmetoplevelser 5,5 meter under havets overflade

Spis på havbunden med udsigt til havets liv. Det er det tilbud, den norske restaurant Under giver gæsterne. Restauranten er netop åbnet som Europas første …

Restaurant Under, Norge – SecondWave

31. mar. 2019 — Spis på havbunden med udsigt til havets liv. Det er det tilbud, den norske restaurant Under giver gæsterne. Restauranten er netop åbnet som …

Under

A restaurant five and a half meters below the surface in Norway, exposing you to the wonders beneath the sea.

Undervandsrestaurant med dansk køkkenchef: Spis under …

Undervandsrestaurant med dansk køkkenchef: Spis under vandet i Norge | fyens.dk

Spis på havbunden med udsigt til havets liv.Det er det tilbud, den norske restaurant Under giver gæsterne. Restauranten er netop åbnet som Europas første undervandsrestaurant ved Norges barske sydkyst.En 34 meter lang stenbygning tegnet af arkitektfirmaet Snøhetta er placeret direkte på havbunden ..

Spis under vandet i Norge – Fyens Stiftstidende

Norsk undervandsrestaurant går verden rundt – Ekstra Bladet

Norsk undervandsrestaurant går verden rundt – Ekstra Bladet

Den nyåbnede restaurant har allerede fået mere end 7000 bookinger

Nu åbner Europas første undervandsrestaurant – BT

Nu åbner Europas første undervandsrestaurant | BT Samfund – www.bt.dk

Er du til at spise fisk, mens du kigger på fisk? Så glæd dig til et besøg på den nyskabende restaurant Under med dansk chefkok om bord.

Europas første undervandsrestaurant: “Interessen har …

Europas første undervandsrestaurant: “Interessen har været helt surrealistisk” – Euroman

Danske Nicolai Ellitsgaard Pedersen står i spidsen for Europas første undervandsrestaurant, som i april åbnede dørene til dybet på spidsen af den norske sydkyst, Sørlandet. På tre år er kokken gået fra total desillusion til en plads som spydspids på verdens i øjeblikket mest omtalte restaurant. Og nej, der er ikke tale om et blot og bart arkitektonisk prestigeprojekt, noget spektakulært, der kan trække turister til. Der er faktisk kød på. Eller rettere fisk og skaldyr!

Keywords: restaurant under vandet, restaurant under vandet i norge, restaurant under vand norge, restaurant under vandet norge